Scandic Skogshöjd

Scandic Skogshöjd i Södertälje, konferens och spa i toppklass.

Välkommen till Scandic Skogshöjd

Håll ditt nästa möte på hotell Scandic Skogshöjd i centrala Södertälje. Här finns 10 konferenslokaler och 10 grupprum. Vi kan även hålla i större evenemang för upp till 350 deltagare. Alla våra mötesrum är utrustade med fritt wifi och LCD-projektor. Och efter en lång dags arbete erbjuds avkoppling i den härliga spaavdelningen.

Läget mellan Stockholm och Sörmland, ger dig närhet till en mängd olika attraktioner och sevärdheter. Ge dig in i Stockholms storstadspuls med alla de klassiska sevärdheterna eller ta dig ut på landsbygden för att uppleva storslagna slott och populära golfbanor.

Alltid på Scandic
Alla Scandic-hotell i Sverige är Svanenmärkta och erbjuder sedan 2020 menyer med klimatberäknad mat för event. Vi har lokaler för konferenser, möten, kickoffs och mingel – var du än befinner dig i Sverige. Vill du sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat. Vi skräddarsyr en lösning som passar just dig!

Miljöcertifieringar