Södra Berget Hotell & Resort

Där vägen slutar börjar äventyret

Vi erbjuder allt från den lilla konferensen till den stora kongressen

240 meter ovanför havet ligger vår mässhall. Med 2400kvm golvyta och 9 m i takhöjd kan vi stolt presentera en helhetslösning för den stora kongressen eller den stora mässan. Sex meter i takhöjd på nedre plan och tre meter på övre plan skapar rymd, luft, ljus och en helt igenom förvandlingsbar yta.

Här kan Ni ha fackmässa, bilsalong, utställning för maskiner, montrar, shower, konserter, modevisningar eller arrangera den stora festen för 1100 middagsgäster samtidigt.

Vi erbjuder en mängd konferenslokaler anpassade för just er konferens eller ert möte. Som pricken över i:et har nästan alla konferenslokaler en milsvid utsikt över Sundsvall och havet.

Väljer ni något av våra konferenspaket ingår alltid lunchbuffé och stannar ni över natten är vårt spa och våra aktiviteter en populär extra krydda på tillvaron hos oss. Varmt välkomna!

 

Miljöcertifieringar

Egen miljöcertifiering

Kreativa möten i en inspirerande miljö

På Hotell Södra Berget hittar du de bästa konferensmöjligheterna, det bästa boendet och de bästa restaurangerna. Vi har tagit fram det bästa av konferens och rekreation och kryddat med mängder av nöjen. Allt för att kunna leverera er det allra bästa – det är det minsta vi kan göra. Naturligtvis vill vi gärna att ni besöker oss och Sundsvall och väljer oss vid nästa konferens. Vi hälsar er varmt välkomna till ert eget Hotell Södra Berget och Sundsvall. Hela staden är beredd att ge all tänkbar service – just för er!

Spa Vida Vyer

300 meter över havet, med en närhet till himmel och horisont
Här hittar du vår exklusiva Spa avdelning Vida Vyer. Hos oss är du omgiven av en fantastisk utsikt över norrländska skogar, berg och hav. Här kan du hämta ny kraft, energi och inspiration.På Spa Vida Vyer använder vi oss av Kerstin Florians härliga behandlingar och produkter. Dessa baseras till stor del på ingredienser från naturen så som lera, alger, aromaoljor, växtextrakt, örter och mineraler. Njut av resultatinriktade behandlingar för både ansikte, kropp, händer, fötter, massage och avkopplande terapibad.

Låt Spa Vida Vyer vara ditt första val när det kommer till resultat och avkoppling.

I vårt grundpaket Dagspa har du tillgång till turkisk/romersk ångbastu, japansk tvagning, torrbastu, bad i kall- och varmpool, bubbelpool och en terasspool. Varva gärna avkopplingen med aktiviteter och rörelse i vårt gym eller i Södra Bergets fina motionsspår.
Kom som du är. Hos oss ingår lån av en skön badrock, tofflor och mjuka handdukar. Du har också fri tillgång till schampo, balsam, duschtvål, lotion samt te, frukt och kalldryck. Allt för att du ska känna dig som ny när du återvänder till vardagen.