Hotell Gute

Gammeldags charm i hjärtat av Visby

Mitt i hjärtat av Visby

Välkommen till ett hotell med gammeldags charm innanför Visby ringmur, nära Almedalen och kongresshallen Wisby Strand samt med kort avstånd till muséer, butiker, kaféer och restauranger. Ett självklart val för boende när ni ska besöka Gotland och Visby!

Hotell Gute är charmigt beläget mitt i Visbys äldsta delar, ett varpkast från småbåtshamnen. Visby stad är en del av Unescos världsarv, utnämnd till en av de bäst bevarade medeltida Hansastäderna i världen. I Visby är det mesta nära, inom 10-15 minuter från hotellet finns Visby flygplats, Hamnterminalen samt Wisby Strand, Gotlands mötesarena och kongresshall.

Hotellet är trestjärnigt, fräscht och modernt, med en personlig touch. Rummen har personlig karaktär och är utrustade med dusch/wc, platt-TV, radio, kylskåp och hårtork. På hotellet finns lobby, trevliga sällskapsutrymmen och en uppskattad frukostbuffé med hembakat bröd. Trådlöst internet ingår självklart utan kostnad för alla gäster. Hotellet är öppet året runt och samtliga utrymmen i hotellet kan nås via hiss.

Välkommen till Hotell Gute och Visby!